We inspireren je graag met nieuwe initiatieven en producten.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Wandellaarzen

Welkom in onze paradijselijke omgeving

De Dobbelhoeve ligt te midden van heel wat groen en ongerepte natuur. Je hoeft absoluut geen sportief type te zijn om van deze ontspannende omgeving te genieten!

Alles kan! Met de (klein)kids ravotten, alleen heerlijk tot rust komen, een ontspannen wandeling met de familie of een fijne fietstocht met vriend(inn)en?

Een 20-tal meter naast onze hoeve kan je de Speelbosweg inslaan en, je raadt het nooit, dan kom je na een kleine kilometer wandelen aan een héél leuk stukje speelbos. Met heuveltjes, losse takken,… alles voor de kids om zich uit te leven! Zet je gerust neer en geniet van dat spelend geweld. Kleine tip: met hun bmx of mountainbike kunnen ze de bergjes op en af sjeezen. Plezier verzekerd!

Voor de wandelaars die de buurt graag grondig verkennen is het Dobbelhoevepad een absolute aanrader! In een wandeling van 10 km kom je langs prachtige plekjes natuur en  stukjes dorpsgeschiedenis van Schilde. Je start op het kerkplein en passeert ook onze hoeve. Spring binnen en neem iets lekkers mee voor onderweg, zodat je er tegen kan voor de rest van de tocht. https://wandelroutes.provincieantwerpen.be/wandel/stad/route35

Fietsers ontdekken de natuurpracht in onze buurt via fietsknooppunt 26 en 53. Of fiets langs de antitankgracht en sla af waar je gevoel je heen brengt. Ik ben er zeker van dat je zo prachtige plekjes ontdekt en herbrond terug thuiskomt!

Enjoy! En kom gerust langs voor een fris drankje, een lekker ijsje van de Trommelhoeve, een stukje fruit of ander lekkers!

Wandelparadijs rond de Dobbelhoeve